#KG339 – “Enter Ezequiel”

Nog 9. Na driekwart van de competitie kunnen we zeggen dat we als koploper naar Amsterdam gaan en tussendoor af moeten rekenen (inclusief goede uitgangspositie) met Shakhtar voor een plek in de kwartfinale van de Europa League. Een realist van augustus 2022 had je terecht voor gek verklaard. Toch is het in maart 2023 de realiteit. 

Na de eerste helft tegen Volendam stopte de Kuip de gedachten hierboven even ver weg. En wat ook dit seizoen realiteit is, gebeurde zondagavond ook: voor de 13e keer buigen een achterstand om, wat ons al 21 punten opleverde: een unicum in heel Europa.

Laten we hopen dat we die bovenmenselijke krachten donderdag niet nodig hebben tegen de Oekraïense koploper. 

Hoe dan ook: de eindfase is in zicht, op alle drie de fronten. Hoe houden we het hoofd koel? Hoe zorgen we ervoor dat de stress in onze supporterslijven niet de overhand gaat nemen en waar kunnen we vertrouwen uithalen? Gelukkig zijn er data!

En nog even dit: Alle wedstrijden in de Kuip zijn uitverkocht. En toch kan je er nog bij zijn om hopelijk jongens als Geertruida, Hartman en Wieffer in Oranje te zien tegen Gibraltar. Wil je er bij zijn? Koop dan je kaarten: onsoranje.nl/tickets

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.