#KG338 – “Wat een gemiste kans(en), zeg…”

Wéér lukte het Feyenoord niet een uitwedstrijd in de Europa League te winnen. Een kansenregen tegen Shakhtar Donetsk, een enorm overwicht ook, maar de ploeg van trainer Arne Slot mocht uiteindelijk blij zij met een 1-1 gelijkspel. In een nieuwe podcast van Kein Geloel wordt de wedstrijd nabesproken. 

Danilo, Kökçü, nog een keer Danilo, Jahanbakhsh… Hoeveel levensgrote kansen had Feyenoord wel niet nodig tegen een compleet uitgekleed Shakhtar Donetsk? Het lukte maar niet om te scoren en bij de eerste de beste tegenstoot stonden de Oekraïners nota bene op voorsprong. Gelukkig redde Bullaude de meubelen voor Feyenoord met de 1-1 vlak voor tijd. 

Een gemiste kans? Nou, zeg dat wel. Gelukkig heeft Feyenoord volgende week in eigen huis de kans om de boel even flink recht te zetten. Misschien dat Giménez dan wél weer fit is. Hij moest nog voor de aftrap afhaken met een hamstringblessure. 

Of hij er tegen FC Volendam wel bij is, is nog de vraag. Komende zondag komt Feyenoord als laatste topclub in actie tegen de ploeg van trainer Wim Jonk en voorzitter Jan Smit. De twee hoofdrolspelers zijn verwikkeld in een bestuurlijke soap die wat wegheeft van Goede Tijden Slechte Tijden, maar sportief doet de nieuwkomer het geweldig. Oppassen dus.  

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.