#KG340 – “Dit is óns seizoen”

De twijfels bleken ongegrond, Feyenoord is écht nog lang niet moe. Shakhtar Donetsk werd in de eigen Kuip compleet overrompeld en natuurlijk is het zelfvertrouwen voor een cruciale Klassieker groot. In een nieuwe Kein Geloel worden de twee wedstrijden besproken.

Zo langzamerhand mag er zich wel iemand in het Maasgebouw hard gaan maken voor een standbeeld voor Arne Slot. Hij werkt nu anderhalf jaar bij Feyenoord en is nu de trainer met de meeste Europese overwinningen, meer nog dan Ernst Happel. 15 om 14, zeggen de statistieken.

Het was een show tegen Shakhtar. Twijfels waren er vooraf misschien nog wel of de kampioen van Oekraïne niet iets sterker voor de dag zou komen, of Feyenoord na een drukke periode wel voluit kon gaan. Maar het scorebord vertelde na 90 minuten genoeg. 7-1 werd het. Een extreme uitslag die alles zegt over het positieve Feyenoord-seizoen.

Dit is óns seizoen. Het is bijna april en Feyenoord strijdt nog op drie fronten mee. Zondag zou wel eens allesbepalend kunnen worden. Gaat het ein-de-lijk gebeuren? Gaat Feyenoord voor het eerst sinds 2005 winnen in de Arena? Dan kan de Coolsingel zich vast opmaken voor een heerlijke feestdag in mei.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.