#KG317 – “Kan Danilo zijn naam nog wijzigen?”

Het zijn goede tijden om Feyenoord-supporter te zijn. Na de zege van afgelopen donderdag tegen Lazio was zondag ook FC Volendam geen enkel probleem voor de elf van trainer Slot, die langzaam maar zeker zijn elftal steeds meer vorm ziet krijgen.

Achterin staat het al weken als een huis en ook dit keer was dat weer het geval. Blijkbaar doet Trauner het niet alleen maar goed in de Skihut, maar ook aan de dijk in Volendam bleef hij weer probleemloos overeind. Danilo weet alleen nog in uitwedstrijden het net te vinden, maar zelfs dan heeft hij nog prima statistieken voor iemand die net begint bij de club. Wordt het niet eens tijd hem nog meer in de armen te sluiten?

Wellicht dat daar een rol is weggelegd voor het social mediateam van Feyenoord. Sinds zij ons overladen met beelden van, op en naast het veld sluiten wij de spelers nog meer in onze harten. Een dikke pluim voor dit team wat soms zijn leven lijkt te wagen en in bochten moet wringen voor klikwaardige filmpjes.

Donderdag wordt er alweer afgetrapt voor de volgende wedstrijd. Ditmaal niet een Europees aansprekende tegenstander, maar het Cambuur Leeuwarden van Pascal Bosschaart. Fijne vent natuurlijk, maar hopelijk kan donderdag Danilo zijn eerste thuisdoelpunt maken. Dan kan hij zijn danskunsten ook eens aan een volle Kuip tonen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.