#KG313 – “Het wordt schatzoeken voor Slot”

Wat werd er gelachen, hè? Toen menig journalist opperde dat Feyenoord best wel eens ‘herbstmeister’ zou kunnen worden? Want het is toch typisch Feyenoord dat we het érgens laat liggen?

Nou, misschien was dat hele herbstmeister-voorspellinkje zo gek niet. Want eerlijk: de serie Fortuna-thuis, Volendam-uit en nog twee keer in de Kuip tegen Cambuur en Excelsior: volgens de nieuwe normen zouden dat 12 punten moeten zijn.

Helaas. Na misschien wel de minste helft van het seizoen kwamen we niet verder dan 1-1. Maar er ging heel veel mis. En dat roept veel vragen op: is Pedersen nog wel de man voor rechtsback? Moet er niet gewoon een basis-achterhoede staan met Hancko en Trauner en welke buitenspelers moeten nu eens wat meer minuten krijgen. 

Oftewel; moet Slot langzamerhand niet naar een basiself werken die wat meer wedstrijden achter elkaar het moet laten zien. Gewoon, zodat onze selectie weet waar het aan toe is. En zo ja: met welke kern moeten we dat dan gaan doen? Dus hup Slot: zoek die schat en houd hem!

Tot slot blikken we uiteraard vooruit op de loeiend belangrijke pot tegen Sturm Graz, waar winnen in theorie zelfs al overwintering in de Europa League kan betekenen. Op naar Oostenrijk!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.