#KG314 – “Wie heeft Slots toverstafje afgepakt?”

Vreselijk. Feyenoords Europese seizoen hangt aan een zijden draadje na een wanprestatie van jewelste in Oostenrijk. Sturm Graz was wederom rijp voor een nederlaag, maar de ploeg van Arne Slot keert vandaag puntloos thuis. In Kein Geloel wordt de mokerslag besproken. 

Zou Danilo vannacht een oog dicht hebben gedaan? De Braziliaan had de spitsendiscussie in de Kuip voorlopig kunnen beëindigen met een belangrijke Europese treffer, maar faalde twee keer vlak voor het doel. Was het niet zijn voormalig coach Erik ten Hag die vertelde dat hij vorig jaar de beste afmaker was in de selectie van Ajax? Donderdagavond was daar niets van te zien. 

Feyenoord deelde lang de lakens uit in het Alpenland. Trainer Arne Slot kon zijn team na een helft spelen eigenlijk alleen verwijten dat het niet twee goals had gemaakt. Dat het verval in de tweede helft zo groot kon zijn, zag vrijwel niemand aankomen. Waar vorig jaar een hoop goed viel voor Slot & co, vraag je je nu af wie het toverstafje van Slot heeft afgepakt.  

Door het verlies in Oostenrijk zijn de verhoudingen in Groep F zijn weer compleet anders. Lazio Roma en Sturm Graz zijn nu koplopers, voor zowel Feyenoord als Midtjylland dreigt nu Europese uitschakeling. Kijken we door een héél positieve bril naar de slotdag van de poulefase, weten we dat Feyenoord alles nog in eigen hand heeft én zelfs nog bovenaan kan eindigen.   

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.