#KG310 – “Nog even en deze 33 maakt er meer dan de vorige”

Het gelijkspel tegen FC Midtjylland voelde toch als een grote teleurstelling. Maar omdat ook Lazio Roma en Sturm Graz de punten deelden, blijft Feyenoord koploper in poule F in de Europa League. In de nieuwste Kein Geloel wordt er uitgebreid over nagesproken.

In de podcast is onder meer ingegaan op de rol van Santiago Giménez, die voor de tweede keer op een rij de voorkeur kreeg boven topscorer Danilo. Maar net als tegen FC Twente lukte het de Mexicaan niet het doel te vinden. 

Nieuwkomer Dávid Hancko blijft ondertussen doelpunten maken in De Kuip. Het is krankzinnig hoe goed hij zich op z’n gemak voelt in het rood/wit, én in eigen stadion. Nog even en hij maakt er meer dan zijn voorganger met 33 op de rug.

Gaat hij zondag weer prikken? Dan kan Feyenoord weer aan de bak. Koploper AZ is de zwaarste kluif in een week met alleen maar sterkte tegenstanders. Het gevoel na FC Twente en FC Midtjylland is gematigd tevreden, kan de vlag na zondag dan helemaal uit?

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.