#KG307 – “Onderbuik? Onterecht!”

‘Het zal wel weer gebeuren. Zal je net zien.’ Het was een gouden kans om een tikkie uit de delen, maar we deden het niet. En vaak schijnen we dat als Feyenoordsupporters aan te zien komen. Als Ajax of PSV punten laten liggen, profiteren we nauwelijks. Laat staan als ze allebei onderuit zijn gegaan. 

Maar klopt dat wel? In een nieuwe Kein Geloel gaan we in op dat onderbuikgevoel dat we zelden tot nooit profiteren van uitglijders van de concurrentie. En gelukkig maar: die onderbuik klopt niet helemaal. 

Hoe dan ook blijft het zuur en frustrerend dat we NEC niet opzij schoven na een heerlijk eerste half uur. Niet enkel voor de drie punten, maar ook omdat de meest zelfvoldane en meest arrogante doelman van de Eredivisie een loer te draaien. 

Goed. Gelukkig hebben we nauwelijks tijd om te balen, want donderdag staan we voor onze derde Europese pot in de groepsfase. Tot dan!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.