#KG305 – “Nemen we nu weer Dordt op schoot?”

Hoezee! De tergend langzame interlandperiode zit er weer op. Met helaas weinig Feyenoord op de internationale velden. Een positieve uitschieter: Dermane Karim. De 18-jarige Togolese parel van Varkenoord mocht in de basis starten tegen het grote Ivoorkust. Hij kwam, zag en scóórde temidden van Ivorianen van Barcelona, Leverkusen en Crystal Palace. 

Verder bespreken we de andere ‘Bakens’ en is een oude bekende terug op Nederlandse bodem: Luc Castaignos. Hij mag na een mislukt avontuur op Kreta z’n conditie op peil houden bij Jong FC Groningen. Een spits die aardig scoorde en na één seizoen Feyenoord alweer vertrok. In deze Kein Geloel bespreken we welke spelers op wat voor manier zoveel indruk op ons maakte dat ze gevoelsmatig veel te vroeg zijn vertrokken.

En dan was er ook nog een opvallende oproep uit Dordrecht. Ze vinden dat het ‘pitje’ van het onvolprezen viersporenbeleid te laag staat en zouden graag de beste talenten van Feyenoord willen stallen. Maar zien we dat wel zitten? Misschien valt er iets voor te zeggen, nu de piramide héél ver weg lijkt.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.