#KG304 – “Huurlingen: Hopen op de drie H’s”

In het laatste Feyenoordloze weekeinde voor het WK gaat in veel delen van het land de focus op Oranje. Niet bij Kein Geloel. In de nieuwste podcast wordt de haperende competitiestart van de Onder 21 onder de loep genomen en worden de prestaties van de verhuurde Feyenoorders tegen het licht gehouden. 

Het hoogste jeugdteam van Feyenoord begon nog zo goed aan de competitie. Na een vrijwel vlekkeloze voorbereiding werden de hoog aangeslagen leeftijdsgenoten van FC Groningen op een hoopje geveegd. Maar daarna waren zowel ADO Den Haag als PEC Zwolle te sterk voor het team van Melvin Boel.  

Het doet sterk denken aan de tegenvallende competitiestart van een jaar eerder, maar toen won Feyenoord alsnog de voorjaarscompetitie. Hebben de talenten opstartproblemen, hebben we hier te maken met toeval, of zit promotie naar de tweede divisie er dit jaar simpelweg niet in? In de podcast gaan de heren van Kein Geloel op zoek naar een antwoord. 

Nu er geen duel van Feyenoord besproken kan worden, kan de focus ook eens mooi op de elf verhuurde Feyenoorders. In de podcast worden de elf voetballers stuk voor stuk gekeurd. Is er een toekomst voor ze of niet? Klein tipje van de sluier: in de drie H’s (Hall, Hendriks en Hartjes) lijkt nog toekomstmuziek te zitten. 

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.