#KG301 – “Kökçü en Giménez: Sturm in een Graz water”

Alwéér een nieuwe linksback? Dilrosun op 10?? En Idrissi in de basis??? De aankondiging van de basisopstelling tegen Sparta riep best wat vraagtekens op. Duidelijk dat Slot nog zoekende is naar zijn ideale 11. En waarschijnlijk weten we pas over maanden wat nou écht de vaste basis van Feyenoord wordt. We hebben wat te wisselen, wat een luxe!

In de stadsderby zagen we de beste linksback tot nu toe debuteren. Met Marcos López hebben we een draver in huis, die daadwerkelijk kijkt voor hij een voorzet geeft, die een mannetje kan passeren, coacht én zelfs Idrissi makkelijker laat voetballen. 

En wat te denken van Dilrosun, die het 10-probleem bij afwezigheid van Szymański moeiteloos wist in te vullen. Enige nadeel na de 3-0 winst op Sparta is dat Slot nog meer huiswerk heeft, maar misschien ook wat antwoorden.

Dat Dennis te Kloese tijdens zijn interview met Feyenoord TV dan ook niet heel concreet werd over de doelstellingen, is na zo’n ongekende metamorfose niet zo gek. In Kein Geloel durven we (voorzichtig) al wat doelstellingen erin te gooien voor het nieuwe seizoen. 

En tot slot blikken we natuurlijk vooruit op de tweede Europese seizoen tegen Sturm Graz in een Kuip zonder gele zijde. Feyenoord en Oostenrijkse tegenstanders is geen succes tot nu toe. Maar goed, onder Slot is alles anders!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.