#KG282 – “FINALE WOOHOO”

ROAD TO TIRANA! Het zelf geknutselde spandoek zat in Kosovo nog vol ironie. Want wie had er na play-offs tegen Sparta (!) en Utrecht nou echt het idee dat Feyenoord ook maar iets voorstelde? Of dat Arne Slot echt zo’n wonderdokter zou zijn, dat Dessers de dubbele cijfers zou halen in de Conference League, dat we doordeweeks gewoon ook overtuigend met dezelfde elf zouden spelen, dat we in de lente nog gewoon awaydays konden plannen en dat we Hemelvaartsdag in Albanië vieren?

Het is moeilijk om de woorden te vinden voor deze prestatie. Marseille-uit. De hel. In én buiten het Vélodrome. Maar die hel is verslagen, op een manier die vriend en vijand verrast. We kunnen ook lelijk winnen, zonder flitsende acties van Sini en zonder dat buitenkansje van Dessers. Maar met 3200 supporters in Marseille, mét een onverwoestbare én met het pure vechtvoetbal. We kunnen alles. 

Dus ook zondag kunnen we dat. Want Feyenoord is echt nog lang niet moe. Finale!!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.