#KG281 – “Dit Feyenoord kan alles aan, we zijn voor niemand bang”

Slot baalde best een beetje dat Feyenoord überhaupt moest voetballen op zondagmiddag. Dat er niet een beetje rekening werd gehouden met de Road to Tirana. Terecht misschien, maar op het veld in Sittard was daar niks van te merken.

Bij Fortuna hadden we verreweg de makkelijkste pot na een Europees duel dit seizoen. Met name het plezier en de fitheid van deze selectie verbaasde misschien zelfs.

En de geestelijke en fysieke gesteldheid van dit Feyenoord geeft vertrouwen voor donderdag. Want natuurlijk zijn we blij met de 5 punten voorsprong op plek 4. Maar in elke vezel, in praktisch elke ademhaling, elk moment dat je even niet aan werk denkt of geen gedachtes hoeft te hebben: het ademt donderdag. Wie had gedacht dat het ooit komisch bedoelde spandoek ‘Road to Tirana’ op één obstakel na werkelijkheid zou worden?

Het is dichterbij dan we ooit hadden durven dromen. Op naar Marseille, op naar die allerlaatste horde. Dit Feyenoord kan alles aan, we zijn voor niemand bang!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.