#KG280 – “Koopoptie: 4 miljoen. Dessers in Europa: Onbetaalbaar!”

Wauw! Er zijn weinig andere woorden dan ‘wauw’ waarmee we de topavond van Feyenoord in Europa kunnen beschrijven. De Franse topploeg Olympique Marseille werd in De Kuip met 3-2 aan de kant gezet, waardoor de ploeg van trainer Arne Slot met een been in de finale van de Conference League staat. 

En dus kruipen Johan, Misha en Wesley achter de microfoon om misschien wel een van de meest bijzondere wedstrijden van de afgelopen jaren na te beschouwen in de podcast Kein Geloel. Met een overdosis aan euforie, wat natuurlijk op z’n plaats is na zo een prestatie.

Het was genieten van Feyenoord, met hoofdrolspelers Cyriel Dessers, Luis Sinisterra en zelfs Ofir Marciano, die redding na redding verrichtte. Feyenoord staat op de rand van de vierde Europese finale en dat brengt natuurlijk heel Rotterdam in vervoering.  

Maar had Feyenoord het tweeluik met de grootmacht uit Frankrijk niet stiekem al op slot moeten gooien in die kolkende Kuip? En viel het niveau van de nummer twee van die topcompetitie niet wat tegen? Allemaal vragen waar in een gloedjenieuwe Kein Geloel op in wordt gegaan. 

En dan komt ook nog het ‘tussendoortje’ tegen Fortuna Sittard eraan. En dus is de vraag aan trainer Arne Slot of hij voor het duel tegen de laagvlieger zijn ploeg moet sparen of niet. Dilemma’s in de cruciale weken, waar Feyenoord dus nogmaals bijna in een Europese finale staat. Wauw! 

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.