#KG265 – “Dat superieure Partizan zal nu eens écht tegenstand krijgen”

adat Feyenoord in de eigen Kuip zaterdag slechts een puntje pakte, is wel duidelijk dat de door de selectie uitgesproken titeldroom definitief van tafel geveegd kan worden. Nog voor de eredivisie in de maanden april en mei aanbeland is, doet de ploeg van Arne Slot niet meer in het titelgeweld. In de competitie resteert een strijd met AZ, en misschien wel FC Twente, om de derde plek.  
Goed, nu was al duidelijk dat dit seizoen er een is waar de beleidsmakers en de trainer de tijd moeten krijgen om hun koers te impregneren. Waarin we als supporters moeten genieten van de pieken en leren van de dalen, maar vooral het langetermijnproces respecteren.  
En hoewel het zilverwerk in de eredivisie wellicht uit zicht is, kan het zo verrassende seizoen wellicht toch met een tastbare beloning eindigen. Want in de Conference League hebben de Rotterdammers echt kans om ver te reiken. De eerste horde na de succesvolle groepsfase: Partizan Belgrado. De koploper van Servië wordt geroemd om de geweldige resultaten in de competitie.  
Maar in Europees verband kreeg de ploeg, waar ook Nederlander Queensy Menig speelde, amper serieuze tegenstand. Na de nummer twee van Estland, de nummer tien van Portugal, de nummer vier van Slowakije en de nummer drie van Tsjechië, zullen die ‘superieure’ Serviërs nu voor het eerst eens écht tegenstand krijgen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.