#KG266 – “Die spelers van Partizan hebben ook familie, hè?”

Wat een feest. Voor het eerst sinds de UEFA Cup-finale van 2002 won Feyenoord een knockout-wedstrijd in Europa. Kermisploeg Partizan Belgrado stribbelde nog tegen, maar de ploeg van trainer Arne Slot zette uiteindelijk een zege met prachtige cijfers op het scorebord: 2-5.
In Kein Geloel wordt in euforische stemming teruggeblikt op de wedstrijd. Heeft Jens Toornstra zijn laatste kans gepakt? En is Cyriel Dessers vanaf nu onbetwist Feyenoords nummer 9? En, levert Luis Sinisterra na zijn wereldactie bij de 2-3 en zijn wonderdoelpunt (2-4) inmiddels meer dan 30 miljoen op? Allemaal vragen die we waarschijnlijk met ‘ja’ kunnen beantwoorden.
De feestvreugde kan al weer snel aan de kant, aangezien Feyenoord dit weekend de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen PEC Zwolle speelt. De ploeg van trainer Dick Schreuder is uit het dal geklommen en pakte na de winterstop zelfs een puntje meer dan Feyenoord. Maar zetten de Rotterdammers de Overijsselse ploeg zondag weer op hun plek bij de terugkeer van Arne Slot in ‘zijn’ Zwolle? Het zou de week helemaal compleet maken.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.