#KG256 – “We kunnen niet wachten op de wonderen van Wålemark”

Feyenoord-trainer Arne Slot begroette deze winter met Patrik Wålemark, Cole Bassett, Karim Dermane, Philippe Sandler en Jorrit Hendrix vijf nieuwkomers. Dat was nodig ook, want voor de winterstop wees de Zwolse trainer meermaals naar het gebrek aan breedte van de selectie. Na het sluiten van de transferwindow is het tijd om de balans op te maken. Hoe heeft technisch directeur Frank Arnesen het gedaan? En is de selectie krachtig genoeg om hoge ogen te gooien in de eredivisie en in de Conference League?
Over de Conference League gesproken: van de vijf nieuwkomers, moet Slot er twee teleurstellen. Feyenoord heeft de lijst met ingeschreven spelers al naar de UEFA moeten sturen, maar tot op heden is er nog niet gecommuniceerd wie er afvallen voor het Europese toernooi. Dus om wie gaat het. Een potje lekker speculeren in 256ste nieuwste aflevering van Kein Geloel.
Wålemark lijkt een zekerheidje voor de lijst. Er wordt veel verwacht van de linksbenige Zweed die – als we de geluiden mogen geloven – een vleugje Messi en een snufje Robben in zijn spel bezit. Komende zondag komt hij wellicht in de stadsderby tegen Sparta al in actie. We kunnen stiekem niet wachten op de wonderen van Feyenoords nieuwe rechtsbuiten.