#KG255 met Koen Stam over de Missie op Varkenoord

Geen Feyenoord deze week, dus zagen wij onze kans schoon om eens op bezoek te gaan bij Koen Stam. Op Varkenoord spraken we met Feyenoords eerste Head of Methodology onder meer over zijn eigen profcarrière. Doordat deze geen lang leven beschoren was, stapte Stam al op jonge leeftijd in het trainersvak.

Na een lange tijd bij AZ trok hij anderhalf seizoen geleden naar Feyenoord om aan de slag te gaan bij de O21 van Feyenoord. Heel lang duurde die samenwerking niet, want mede door Corona en het vroegtijdige afscheid van Željko Petrović, schoof de trainer door naar het eerste om Dick Advocaat te assisteren. Hoe was dat?

Sinds afgelopen zomer staat er Head of Methodology op het visitekaartje van de Noord-Hollander. Klinkt hartstikke mooi, maar wat doet hij nu precies? En belangrijker, wat mogen we van hem verwachten in deze rol?

Uiteraard stonden we ook stil bij het Onder 21 team. Promoveren naar de Tweede Divisie is het doel, maar lijkt verder weg dan ooit. Gaat het Feyenoord (op korte termijn) lukken die piramide alsnog te bestormen? Dat, en uiteraard nog heel veel meer, hoor je in deze special met Koen Stam!