#KG245 – “Dit was de perfecte oefenwedstrijd”

Na een relaxed avondje in De Kuip kunnen we weer een half miljoen bijschrijven. Feyenoord had geen kind aan de huidige nummer twee van Israël, Maccabi Haifa. In plaats van te wijzen naar ‘hoe slecht zij eigenlijk waren’ kijken we liever naar hoe goed en breed Feyenoord is. Op een gegeven moment stonden we met acht (!) producten van Varkenoord op het veld. Bijlow, Benita, Geertruida, Valk, Hendriks, Hartjes, Milambo, Bannis en, oké, Baldé.

Hoe heeft de tweede garnituur het eigenlijk gedaan en wat voor conclusies kunnen we daaruit trekken? Het lijkt maar goed ook dat de jongens gespeeld hebben. Volgens Raymond Verheijen hebben we het hele seizoen namelijk al te weinig rusttijd. Ook nu weer hebben we maar twee twee volle rustdagen en dan wacht de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen het FC Groningen van Danny Buijs. Maar hoe lang is dat eigenlijk het geval? Wordt hij misschien binnenkort vervangen door een andere oud-Feyenoorder?

In onze voorbeschouwing op die wedstrijd kijken we naar hoe de groen-witten het eigenlijk dit seizoen doen. Wat zijn de smaakmakers en waar moeten we voor opletten? Natuurlijk ontbreekt ook de Insta Inspectah niet in Kein Geloel aflevering 245. Er is in die rubriek een grote rol weggelegd voor (de familie van) John de Wolf, die ook al centraal staat in Polletje Kapen. Onze assistent-trainer gaat trouwen, dus vragen we ons af: wat moet hij nou eens doen met zijn vrijgezellenfeest?