#KG244 – “Gaan we donderdag sparen of sparen?”

Wordt het sparen of sparen donderdag? Het is een ongekende luxepositie waar Feyenoord Europees gezien in zit. Door, groepswinnaar en dus maakt de uitslag in een lege Kuip tegen Maccabi niet meer uit.

Zou je denken, althans. Gelukkig is er genoeg om voor te spelen in de laatste groepsfasepot van de Conference League. Er valt een half miljoen te verdienen, een tweede CL-ticket ligt Nederland in het verschiet en er zijn onherroepelijk spelers die zich willen en moeten bewijzen, omdat Slot (noodgedwongen) wat spelers moet gaan sparen.

Kortom: ondanks dat alles al gespeeld is, kijken we in een nieuwe Kein Geloel naar donderdag, maar staan we natuurlijk ook stil bij de klinkende 5-0 zege op Fortuna, waar Linssen een hoofdrol opeiste, Kökçü weer uitstekend speelde en uitviel, Diemers minuten kreeg en Marciano het met weinig werk tot het Elftal van de Week schopte.

Gelukkig wordt er – ondanks alles – nog wel gevoetbald. Al geldt dat helaas alleen voor Feyenoord 1 en de vrouwen. Van de Onder 13 tot en met de Onder 21 ligt de competitie tot de winterstop stil. Welke gevolgen heeft dat voor de individuele ontwikkeling en vooral: wat gaat dit betekenen voor de heilige missie van O21?

Kortom; een bomvolle Kein Geloel staat voor jullie klaar!