#KG241 – “Koning Dessers vliegt ons naar Tirana”

Wát een wedstrijd hebben we weer gezien. Geen moment wisten we waar het heen zou gaan, maar door gelijk te spelen, trokken wij toch aan het langste eind. We overleven als groepswinnaar! In een bomvolle en hyperenthousiaste aflevering 241 van Kein Geloel blikken Johan, Robin en Sjoerd terug op wéér een knotsgekke pot.

Van de onnodige tegengoals, via de onduidelijke blessure van Bryan Linssen, de rare rode kaart van Guus Til en de geweldige Orkun Kökçü naar toch weer, tóch weer Cyriel Dessers. Alles komt aan bod. Ook de vraag: waar gaat dit eindigen?

Het gaat in ieder geval verder op komende zondag. Wat kunnen we verwachten van FC Twente? Naast de spits die elke transferperiode in het afgelopen decennium aan Feyenoord werd gelinkt, speelt er nu ook ene Michel Vlap. De nummer 10 die door Frank Arnesen naar Anderlecht werd gehaald, zou wel eens de opvolger van Til kunnen worden. Maar wat voor speler is hij eigenlijk?

In de Polletje Kapen van deze week vragen we ons af: wat zouden we graag in de Feyenoord fanshop willen kopen? Veel luisterplezier!