#KG236 – “Nog nooit was een pik zo goud als deze”

Weer 3 punten, weer 90+2, weer hij. Het fenomeen Cyriel Dessers is nu al een van de mooiste Feyenoord-mysteries van deze eeuw. Hoe is het in hemelsnaam mogelijk?

Een deel van het geheim wordt misschien wel verklapt door de reacties van Marino Pusic en Lutsharel Geertruida. Dit Feyenoord, staf en wissels incluis, geilt tot in elke vezel op winnen en strijdt daarom voor elke centimeter. En met Kökçü en Aursnes in vorm op het middenveld, spelen we ondertussen ook nog eens heerlijk voetbal. En dat na een hartstikke zware uitpot.

Het is zó ontzettend smullen van wat ons tegenwoordig allemaal wordt voorgeschoteld, dat de nare nasmaak van vorig jaar volledig weg is gespoeld.

Maar in zulke situaties is er altijd weer één dossier dat eindeloos doorettert. Deze week leek er eindelijk een knoop te worden doorgehakt over het stadionplan, maar inmiddels wordt er toch weer een poging tot reanimatie gedaan. Wie het nog snapt, mag het zeggen, maar pro-City of anti-City: niks doen is sowieso dodelijk.

1 gedachte over “#KG236 – “Nog nooit was een pik zo goud als deze””

  1. Koning Slot zei al dat de 1-0 tegen AZ werd verzorgd door 3 invallers, van Alireza naar Nelson en die naar Dessers. In de podcast noemen jullie de prima bijdrage van Nelson, Trauner en Kokkie en uiteraard de goal van golden toetjesboy Dessers maar de voor-assist van Alireza is niet genoemd en die was van een zeer hoge kwaliteit.
    Nog wat anders: dat getril in de Kuip heb ik dit seizoen nu al 4 keer meegemaakt; heerlijk maar weten zeker dat we geen Goffertje krijgen?

Reacties zijn gesloten.