#KG237 met Cyriel Dessers – “Toen Slot belde, sprong ik op uit mijn zetel”

Als je op deadline-day, minuten voor het einde wordt binnengehaald en er zijn er maar weinig die het volle vertrouwen in je hebben (ook wij waren sceptisch), dan begin je niet al te lekker aan je avontuur bij Feyenoord.

Maar als het je vervolgens lukt om niet één, niet twee, maar drie keer in een week de winnende goal te maken, dan is het gewoon hoog tijd om eens aan te schuiven bij Kein Geloel.

Cyriel Dessers (a.k.a. ‘de Toetjeskoning’ of ‘Mister 92’) is vanuit de Kuip te gast in aflevering 237 van Kein Geloel. Alsof het zo moest zijn!

Met de Vlaamse spits hebben we het over zijn eerste maanden in rood-wit, de meest bizarre dag van zijn leven, de tranen van zijn vriendin, zijn bizarre statistieken, de sfeer binnen de selectie, Arne Slot en over zijn eigen bovenkamer: van slecht slapen na RKC tot eindeloos nadenken tijdens het aanleggen voor de 1-0 tegen AZ.

Eén ding is duidelijk, Cyriel Dessers heeft het uitstekend naar zijn zin bij Feyenoord. ‘Ik ben verhuurd, maar zo voelt het totaal niet. Ik voel me echt onderdeel van Feyenoord.’