#KG210 – “Eindelijk strijd. En helemaal op het middenveld”

Wat een week. Na de ruime zege in Zwitserland, verslaan we op zondag op ook nog de Spaanse landskampioen Atlético Madrid op eigen veld! Het voelt wat onwennig om te kunnen constateren dat we de toptegenstander onze wil bij vlagen konden opleggen.

Des te heerlijker dat de Kuip weer aardig was gevuld, want in niets voelde deze pot als een vriendschappelijk potje, ook met dank aan de houding van de Spanjaarden. Een zomer maakt overduidelijk geen zwaluw, maar het is niet te ontkennen dat we onder Slot tot mooie dingen in staat zijn.

En qua selectie zijn we nog niet klaar. Vroeg of laat wordt de zoveelste Noor, Fredrik Aursnes, gepresenteerd in de Kuip. De gewenste 6 is binnen en daarmee waarschijnlijk start er een felle strijd op het middenveld. Grote vraag: gaat dit Jens Toornstra – nadat hij de concurrentie zo vaak heeft overleefd – zijn basisplaats kosten?

Op naar donderdag!

1 gedachte over “#KG210 – “Eindelijk strijd. En helemaal op het middenveld””

  1. Ha Toppers,

    Vanuit het zonnige Kos brengen jullie een dubbele glimlach op m’n gezicht door naar jullie te luisteren. Ga zo door. En tot snel in de Kuip. Groeten uit Nijmegen en vakkie P

Reacties zijn gesloten.