#KG211 – ”Varkenoord is eindelijk weer geopend”

De plastic stoeltjes in de Kuip voelden zachter aan dan ooit, want we zaten tegen Luzern 90 minuten lang op een centimeters dikke laag rozen. 6 doelpunten, 0 tegen, in een Europese knockoutfase: luxe met een hoofdletter L.

Trauner was wederom sterk, Jahanbakhsh was voor het eerst écht beslissend en Sinisterra benadert zijn oude salsaniveau steeds meer. Maar het mooiste was misschien nog wel dat er nog veel níet perfect ging; er zit dus nog behoorlijk wat rek in dit Feyenoord.

Bovendien werd het voor Antoni Milambo, Lennard Hartjes en zelfs Jordy Wehrmann een onvergetelijke avond. Op de dag dat op Varkenoord na maanden weer eens ge-pmds’t kon worden, toonden drie jongens die daar opgroeiden, zich voor het eerst aan een (bijna) volle Kuip.

Dat belooft allemaal wat voor de competitieouverture in Tilburg tegen het Willem II. Zeker omdat de jubilarissen een behoorlijk jasje hebben uitgedaan tijdens de zomerstop.

Tot Slot helpen we Arne een handje. Want wie moet er eigenlijk de nieuwe aanvoerder van Feyenoord worden, nu Leroy Fer zijn basisplaats kwijt is?