Aflevering 69 – “Iedereen bij Feyenoord verdient een rode kaart”

Een wanstaltige middag in Arnhem, afgemaakt met twee rode kaarten. Maar buiten de prenten voor Malacia en Bilal, verdient praktisch heel Feyenoord een rode kaart. Tapia vanwege zijn wangedrag op sociaal media, Gio omdat hij vindt dat we de vierde plek vast moeten houden, Feyenoord in zijn geheel omdat de openbare training ineens werd besloten. Rood voor het totale gebrek aan idee op het veld. Rood voor de verplichte antwoorden in interviews waar oprechte frustratie en woede ontbreekt.

Een hele kleine pleister op de wonde: Onder 19 die naam maakt in Europa en het op mag nemen tegen de leeftijdsgenoten van Chelsea. Johan, Rob en Wesley zijn in aflevering 69 van Kein Geloel wel van mening dat er – nu er in de Eredivisie niets meer te halen valt – wel wat jeugd minuten mag gaan maken. Al is het maar om nog wat plezier uit het kijken naar Feyenoord te halen. Een wat grotere pleister: de goal van Van Persie én zijn interview met FOX na afloop.

En van die spaarzame momentjes moeten we het hebben. Dus is het hoog tijd om eens te denken aan alternatieven om een weekend Feyenoord wat draagzamer en vooral leuker te maken. Enkele tips: een zaterdagmiddag op Varkenoord ronddwalen, met lauw bier uit volle borst meezingen met Lee Towers of met Johan naar basketball kijken.

Tot slot: heel veel sterkte!