#KGWinterUpdate – “Haalt wonderkind Sauer de club van 17?”

Na alweer een penaltytrauma van dit maal een Feyenoord-loos Nederlands elftal kunnen de klompen, tulpenhoeden en de rood-wit-blauwe vlaggen weer richting zolder. Want terwijl het WK voetbal in Qatar z’n ontknoping nadert, smeedt Arne Slot een masterplan die richting de Coolsingel moet leiden. De mannen van Kein Geloel trokken er een kleine updateshow voor uit de kast. 

De voorbereiding op de tweede seizoenshelft is in volle gang en het Belgische Oostende heeft vast kennis gemaakt met Slotball en een nieuw Slowaaks wonderkind. Leo Sauer is de naam van een 16-jarig toptalent dat op de deur van de trainer klopt. Voegt hij zich straks in een rijtje van spelers dat op zeventienjarige leeftijd in een officieel Feyenoord-duel debuteert?  

Over talenten gesproken: kan Mats Wieffer de roep om een nieuwe nummer 6 in De Kuip doen verstommen? De Tukker kwam afgelopen zomer over van Excelsior, maar kampte een tijdje met blessureleed. Nu is hij topfit, hij lijkt vaak in het krachthonk te hebben gezeten en speelde tegen de Belgen een (uitstekende) halve wedstrijd mee.  

In Portugal ontbreekt Justin Bijlow nog en vechten Ofir Marciano en Timon Wellenreuther om de plek als tweede doelman. En met flink wat jonkies in de gelederen, maar vooral een fitte spelersgroep kan Feyenoords wonderdokter Slot de hand leggen aan een succesformule die moet leiden naar zilverwerk.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.