#KGSpecial met Danny Buijs – “Super Feyenoord op repeat”

Het is de droom van iedere voetbalsupporter. Spelen in het shirt van jouw club. Voor de meesten van ons, blijft het bij een droom: spelen in dat prachtige rood/wit. Maar sommigen hebben geluk. Zo ook Danny Buijs. Hij is deze week te gast in Kein Geloel. 

Hij speelde tien jaar op Varkenoord en kwam uiteindelijk via Excelsior en Groningen, toch in het eerste elftal van Feyenoord terecht. 63 wedstrijden speelde hij voor zijn jeugdliefde. Met Angelos Charisteas en Benjamin De Ceulaer, maar ook met Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay.   

Ook leuk: hij zat op de cursus met Arne Slot en liep in januari een weekje mee op Varkenoord. Vindt hij de Feyenoord-trainer ook de beste van de wereld? En geeft hij Feyenoord kans om dit seizoen met een paar prijzen op het bordes te eindigen? 

Uiteraard gaat het ook over zijn eigen toekomst. Hij is al een tijdje werkloos, nadat hij ontslagen werd bij KV Mechelen. Zou hij ooit terug willen keren bij Feyenoord? En wat zijn z’n doelen?  

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.