#KG342 – “Mogen we Kasanwirjo in bubbeltjesplastic?”

De meest hinderlijke onderbreking van het jaar zit er gelukkig weer op. Na een Feyenoordloos weekend bij de mannen, was er wél nieuws. Er komt een samenwerking met Dordrecht aan. En waar kennen we dat toch van?

Een revival van het viersporenbeleid? Een satellietverbinding met Dordt óf toch een boemeltreintje die moeite heeft om op de bestemming te komen? En wat heeft dit voor gevolgen voor de ambities van Onder 21 om nog maar een keer een poging te wagen richting de piramide te komen? Kortom: heel. veel. vragen. 

De Vrouwen speelde overigens wél en wonnen eindelijk weer eens. Van ADO. Wat weten we van ze, waarom heeft de raketstart – ook qua enthousiasme en belangstelling – nog niet hard doorgezet en wat is er nodig om dat te laten gebeuren? 

Tot slot blikken we alvast vooruit op waar Te Kloese – zeker als ‘ie geen technische wingman aanstelt – het druk mee gaat krijgen: knopen doorhakken voor aflopende contracten, gehuurde spelers (lees: Szymański!) en ons legioen aan verhuurde talenten. Het wordt hoe dan ook druk!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.