#KG410 – “Medisch in de touwen, maar genoeg om op te bouwen”

Het kan nog. We leven nog. Dat zal het gevoel zijn na de eerste confrontatie met onze Europese aartsrivaal AS Roma. Alhoewel, met een beetje gevoel voor ambitie mag de selectie van Arne Slot ook een tikkeltje teleurgesteld zijn. Want had er niet stiekem toch meer ingezeten tegen de Italianen? Genoeg stof tot napraten in een nieuwe aflevering van Kein Geloel.

Daarin komen uiteraard de indrukwekkende optredens van Timon Wellenreuther en Thomas Beelen aan bod. Tot voor kort nog bankzitters, nu op Europees niveau uitblinkers. En wat te denken van onze buitenspelers. Waar Igor Paixão eindelijk zijn eerste Europese doelpunt van dit seizoen te pakken heeft, gaf invaller Ivanušec een teken van leven met frivole acties en een vrije trap op de paal.

De klasse van Roma-ster Romelu Lukaku zorgde er in De Kuip voor dat Feyenoord volgende week niet in het voordeel is. Al zijn er met misschien wel een veel fittere selectie mooie dingen mogelijk. 

Eerst RKC nog. De Waalwijkers hebben behoorlijk wat Rotterdammers op de loonlijst staan. Van Michiel Kramer tot trainer Henk Fraser. De club staat wel in de gevarenzone. Een ideaal tussendoortje voor Roma-uit? In de geschiedenis is RKC wel vaker een bananenschil gebleken. Tijd dus voor onze aanvallers om alvast wat zelfvertrouwen te tanken richting de return in Italië.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.