#KG409 – Beelen is de defensieve variant van Wellenreuther”

In een nieuwe aflevering van podcast wordt de overwinning op Sparta besproken. En uiteraard gaat de focus op AS Roma, komende donderdag de tegenstander in de Europa League.

Heeft Feyenoord een nieuwe strafschoppenspecialist? Dávid Hancko schoot tegen Sparta – bij afwezigheid van Santiago Giménez – wel héél koeltjes binnen. Het zijn de afgelopen week vooral de verdedigers die het doen voor Feyenoord, want even later vervolgde Lutsharel Geertruida zijn scoringsdrift in 2024 met de 2-0 tegen de stadgenoot.

De zakelijke overwinning in de derby levert genoeg gespreksstof op. Was de tackle op Yankuba Minteh eigenlijk wel een strafschop? En hoe deden Ramiz Zerrouki en Thomas Beelen het als vervangers van Quinten Timber en Gernot Trauner? 

De sfeer op de tribunes levert op sociale media enorm veel discussie op. In deze aflevering bespreken we wat nieuwe nummers die de laatste tijd in de Kuip en in de uitvakken te horen zijn. Ook zijn er weer oude nummers bezig aan een comeback. Wat mist er nog of wat kan er nog beter gaan? En welke Feyenoord nummers stonden eigenlijk ooit in de Top 40? 

Het hoofdgerecht deze week is uiteraard de wedstrijd tegen AS Roma in de Europa League. In de podcast gaat de blik op de tegenstander: zijn er nog oude bekenden van vorig jaar? In ieder geval is José Mourinho vervangen door Daniele de Rossi. Hoe gaat Arne Slot ervoor zorgen dat Feyenoord de Romeinen dit keer wél verslaat? 

Dát en nog veel meer in een nieuwe aflevering van Kein Geloel.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.