#KG365 – “Te Kloese als onze spelverdeler”

Het Eredivisie seizoen ging dit weekend van start. Helaas werd er in de Kuip niet gewonnen van Fortuna Sittard. Net als vorig seizoen werd het een gelijkspel. In een nieuwe aflevering van Kein Geloel wordt er teruggeblikt op de wedstrijd.

Bart Nieuwkoop hoefde niet lang te wachten op zijn rentree: hij mocht meteen in de basis beginnen. Waren we verbaasd dat hij meteen in de basis mocht beginnen? Wat betekent dit voor het toekomstperspectief van Pedersen en Kasanwirjo?

Helaas eiste Nieuwkoop een negatieve hoofdrol op in de 25e minuut. Rob Dieperink gaf na ingrijpen van de VAR een rode kaart. De VAR moest nog een keer aan het werk, nadat scheidsrechter Dieperink in eerste instantie een strafschop gaf aan Feyenoord. In de aflevering worden zijn beslissingen besproken. 

Mede doordat er met een man minder moest worden gespeeld, was het veldspel van Feyenoord moeizaam. Waarom werden er zo weinig kansen gecreëerd? En welke indrukken maakten de debutanten Thomas Beelen en Ayase Ueda? 

In de afgelopen maanden is er gesleuteld aan een nieuwe organisatiestructuur. In deze aflevering gaat Kein Geloel hier verder op in: Hoe ziet het organogram er nu uit? Welke functie heeft Dennis te Kloese nu eigenlijk? En wat is de achtergrond van nieuwe mensen als Jelle Goes en Ruud van der Knaap?

Daarnaast is Mark Ruijl veranderd van functie naar Manager Global Football. Wat houdt dit precies in en waar houdt hij zich mee bezig? In de podcast wordt ook nog een verband gezien met FC Dordrecht.

Feyenoord introduceerde afgelopen week een nieuw ticketsysteem. Dit betekent dat er op een andere manier kaarten via de online ticketshop moeten worden gekocht. Ook het puntensysteem voor uitwedstrijden is op de schop genomen. In de podcast wordt er behandeld wat dit concreet inhoudt en of dit systeem eerlijker is.

Sponsor van deze week is: NordVPN

Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/keingeloel te gaan voor een enorme korting op je NordVPN abbo + 4 extra maand gratis! Het is volledig risicovrij met Nord’s 30 dagen geld-terug-garantie!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.