#KG361 – “Aan dit nieuwe normaal kunnen we wel wennen”

Het gaat weer beginnen! Seizoen 3 onder Arne Slot start vrijdag dan écht met de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Maar gevoelsmatig is dit Feyenoord – waarvan de kern nog voor de verandering er nog steeds staat – al weken bezig aan het nieuwe seizoen.

In een lange en bomvolle Kein Geloel hebben we het over de oefencampagne, met het mooie toetje tegen Benfica en het afscheid van Kökçü, de verrassende invalbeurten voor Beelen, Sauer, Milambo en Zechiël, de verhoudingen op het middenveld en het allerfijnste: de direct zichtbare patronen van Slotbal. 

Verder bespreken we alle transferperikelen: van het vertrek van Danilo tot de komst van Ueda en van teleurstellende afketsers van Szymański tot het wachten op Ivanušec. Is hij het wachten (eventueel zelfs tot CL-plaatsing) waard of vinden we het ook wel prima als de transferzomer er op zit en dus ook niemand meer vertrekt? 

En niet te vergeten: de grote voorspellingenronde, met als belangrijkste vraag: prolongeren we voor het eerst in ruim zestig jaar de landstitel en zo ja: zit er stiekem nóg meer in het vat?

We kunnen niet wachten. En dat is weleens anders geweest.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.