#KG360 – “Dit is nog maar het begin”

Dit was hem dan. Het meest memorabele seizoen sinds 2016/2017. Met de landstitel, kwartfinale Europa League, halve finale beker en ontzettend veel potentie, lijkt dit slechts het begin van een prachtige periode. 

In deze laatste (reguliere) Kein Geloel van het seizoen blikken we uitgebreid terug op het afgelopen seizoen, met memorabele wedstrijden tegen Lazio Roma, de comeback tegen PSV, de winst in Amsterdam, de goal in extremis tegen AZ van Pedersen en nog zóveel meer bevrijdende, euforische momenten. 

Er lijkt nu, met het aanblijven van Slot en veel langlopende contracten een tijdperk aan te zijn gebroken waarin we structureel voor de prijzen kunnen gaan. Het fundament is gelegd en er staat eigenlijk al een heel behoorlijk huis. En daarom zijn we ook vooral nieuwsgierig naar deze transferzomer: van wie nemen we afscheid, wie moeten absoluut behouden blijven en op welke posities verwachten we nog een versterking? 

Het was een seizoen om nooit meer te vergeten. Iedereen: bedankt!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.