#KG334 – “Wij zijn Feyenoord, wij zijn de breedste”

De dood. Belasting. Een stadionplan voor Feyenoord wordt voorgesteld. De mensen achter het eerdere plan van Red de Kuip zijn nu verder gegaan als De Moderne Kuip (DMK) en hebben in het AD een deel van hun plan uitgelegd. Op de site zien we nog meer details, die eigenlijk vooral vragen oproepen. Er komen bijvoorbeeld 4.000 parkeerplekken. Waar dan? En waarom moet altijd die gebiedsontwikkeling meegenomen in een plan dat over ons stadion gaat? We vragen ons hardop af of dit plan wél het beste is voor Feyenoord. 

Verder hebben we ook weer een interessante wedstrijd in het vooruitzicht. Zondag om 12.15 in Sittard tegen Fortuna. Meestal een club waar we het goed tegen doen, maar ze lijken met Burak Yılmaz toch een grote spits in huis te hebben. Of vertekenen de penalty’s het beeld een beetje? Hoe doen we het doorgaans tegen Fortuna? En welke mannen moet Slot het veld insturen? 

Verder kijken we ook naar de loting die op vrijdag plaats zal vinden. We zijn als enige Nederlandse ploeg over in de Europa League. Wat zou dan een fijne tegenstander zijn om te loten? Normaal zijn we natuurlijk gefocust op een mooie stad voor een geweldige uittrip. Maar nu mogen we natuurlijk niet gaan. Al zal dat vast niet iedereen tegenhouden…

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.