#KG326 – “Tijd voor een grote-mannen-overwinning”

Feyenoord hoefde zich afgelopen woensdag maar half in te spannen tegen NEC en kon toch weer drie punten bijschrijven aan het totaal. Het kwam trainer Arne Slot erg goed uit dat de spelers niet in het rood hoefden te gaan, zeker nu de topper met Twente wacht. Het wordt uitgebreid besproken in een nieuwe aflevering van Kein Geloel.

Miste Feyenoord midweeks de kans om eens flink aan het doelsaldo te werken en enkele moeizaam scorende spelers aan het zelfvertrouwen te sleutelen? Waren de spelers wel gefocust op de wedstrijd, of zaten zij al met hun hoofd in Enschede, waar zondag de topper met achtervolger Twente op het programma staat. 

Santiago Gimnez en Javaîro Dilrosun kregen tegen de Nijmegenaren de kans en laatstgenoemde had slechts tien minuten nodig om op het wedstrijdformulier te komen. Orkun Kökçü schoot maar weer eens raak vanaf de stip en is nu één van de topscorers van de Nederlandse competitie.

Wederom blonk Quilindschy Hartman uit. Het begint haast standaard te worden. Maar waarom speelde hij ineens met een nieuw rugnummer? Voor de tweede keer dit seizoen kreeg hij een ander nummer. Dat kunstje haalde Feyenoord ook al bij een paar andere spelers uit. Wordt er te weinig aan supporters gedacht, die veel geld neertellen voor shirts met bedrukking?

Het is interessant om met het oog op het programma ook te kijken naar wat de concurrenten allemaal te wachten staat. Verspelen zij punten? En zo ja: kan Feyenoord er dan van profiteren? Twente kwam midweeks niet verder dan een gelijkspel tegen Vitesse, maar is nog altijd de ploeg met de minst gepasseerde verdediging. Gaat Feyenoord de Enschedese muur breken?

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.