#KG276 – “We zijn weer olifant in plaats van muis”

Op Europees niveau spreekt Feyenoord z’n woordje mee! Het was weer een ongekend zinderend avondje Europa. Je zou er bijna gewend aan raken, maar dit went nooit. Na een dag met wedstrijdspanning in alle vormen begint Feyenoord in een iets aangepaste opstelling geweldig aan de tweede kwartfinale. Marciano redt en Dessers scoort een goal. Ja, Dessers scoort een goal! Werkelijk extatisch van geluk over het bereiken van de halve finale proberen we je nog één keer mee te nemen in deze geweldige belevenis. 

Daarbij gaan we niet voorbij aan de mindere pot van sommige van onze beren die op het veld stonden, maar hebben we het vooral over wat er allemaal goed ging. Na Rotterdam is Marseille straks onze laatste stop op de ‘Road to Tirana’. Gaan we mee naar de Franse zuidkust en gaan we daarna wéér feestend naar huis? 

Natuurlijk komen ook de wekelijkse hoogtepunten op Instagram weer voorbij én doen we nog een belangrijke oproep zodat ook onze luisteraars een prijs kunnen pakken. 

Je hoort het allemaal in deze kakelverse aflevering van Kein Geloel.

HALVE FINALE!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.