#KG275 – “Het universum helpt ons naar de halve finale”

Terwijl het publiek het in Almelo allemaal wel best leek te vinden en in alle rust sudoku’s oploste, de volgende camping alvast uitzocht en de aanbiedingen bij de lokale buurtsuper erbij pakte, had Feyenoord het zowaar eens redelijk makkelijk in een Eredivisieduel direct na Europees voetbal. In een aparte voorseizoensfeer in Almelo zagen we Wålemark heerlijk invallen, Til geblesseerd scoren en beloonde Nelson zijn steeds beter wordende vorm met twee assists en een fraaie goal.

Kortom: behalve een blessure had Slot weinig reden tot zorgen bij Heracles. En dat komt op een uitstekend moment, want de échte kraker staat donderdag op het programma. Een ticket voor de halve (!) finale van de Conference League staat in Praag op het spel. Was de late 3-3 nou een mentale dreun voor Feyenoord óf heeft het ook een voordeeltje?

We bespreken het allemaal in een gloednieuwe Kein Geloel. En, echt waar, we geven zowaar een gratis vakantie weg. Maar daar moet je wel je creatieve brein voor laten werken.

Op naar donderdag. Op naar een historische avond. Wij gaan alvast de sterren tellen.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.