#KG273 – “Wat we verwachten? Slechte scheids, goede tegenstander en een fantastische Kuip”

We mogen weer! Twintig jaar hebben we moeten wachten op een Europese kwartfinale en donderdag is het zover.
Het zou zomaar kunnen gaan zeiken van de regen met een gure noordwestenwind, de scheids zou het Legioen zomaar eens woedend kunnen maken en de tegenstander, die we toch al een beetje kennen, kan ongelofelijk taai zijn. Maar juist dan is De Kuip op zijn best.
De ingrediënten voor een legendarische Europese avond zijn dus aanwezig en dus kijken we in deze Kein Geloel reikhalzend uit naar Slavia-thuis.
Maar uiteraard blikken we ook nog even terug op de moeizame 2-0 zege op Willem II, waar vooral enkele oprispingen van Salsa Sini ons voorbij de opeengepakte Tilburgers loodsten. Gelukkig had Marciano een vrije dag.
Verder kijken we wederom naar O21, die niet verder kwamen dan een gelijkspel bij de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. Een zoveelste wanprestatie van een team dat geen team is en waar de uniforme motivatie voor succes lijkt te ontbreken. Trainer Sipke Hulshoff heeft een nieuw contract en gaat richting Feyenoord 1 als assistent, en dus is er een unieke mogelijkheid voor nieuw elan voor een ingewikkelde groep jongens te zetten, die op de rand staan van doorbreken of afhaken. Wie? Misschien wel Danny Buijs…een belletje van Arnesen kan geen kwaad.

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.