#KG258 – ”50 Miljoen voor Kökçü? 70 moet te doen zijn!”

En ineens zijn we favoriet voor een Europees eindtoernooi. Volgens het Amerikaanse FiveThirtyEight maakt Feyenoord de grootste kans om de Conference League te winnen: voor AS Roma, Leicester City en Stade Rennes. Maar waar baseren ze dat nou eigenlijk op?

Hoe dan ook: de Conference League gaat volgende week weer beginnen en over een week of twee weten we wie Feyenoord treft in de achtste finale van het derde toernooi van Europa.

In Kein Geloel hebben we het verder over Orkun Kökçü. Het grootste Feyenoord-talent staat op de radar van Arsenal, en volgens het gerenommeerde TalkSports hebben _The Gunners_ het astronomische bedrag van 50 miljoen (!) euro over voor onze middenvelder en regisseur. En of dat record van Kuyt uit de boeken wordt getorpedeerd!

Verder blikken we vooruit op RKC-uit (de laatste edities ‘altijd lastig’). Wat verwachten we van deze uitpot tegen de nummer 12 van de Eredivisie? Wesley sprak in De Tegenstander met oud-doelman Rob van Dijk over zijn tijd bij Feyenoord, studio-opnames én de wedstrijd van aankomende zondag.

Op naar weer 3 punten!