#KG252 – “40 miljoen? Ja, voor een lichtmast, misschien”

Feyenoords nieuwe algemeen directeur nam deze week voor het eerst plaats achter zijn bureau. En daar constateerde Dennis te Kloese dat hij drie belangrijke dossiers op te lossen heeft de komende tijd. Het stadiondossier waar zijn drie voorgangers hun vingers niet aan durfden te branden, de band met de supporters en het coronadossier. Het gemiste geld vanwege lege stadions is namelijk een heet hangijzer boven De Kuip, waar de financiële cijfertjes toch al niet geweldig zijn.

Maar met een protestactie, gebroederlijk met een groot deel van het betaald voetbal, doen de Rotterdammers niet mee. Misschien wel omdat het financiële gat toch wel gedicht gaat worden nu er een groepje investeerders meer dan vijftig miljoen in Feyenoord wil pompen. Althans, als we voormalig commercieel directeur Chris Woerts mogen geloven. Is dat nu eigenlijk wel dat forse bedrag waarvoor Feyenoord een deel van de aandelen uit handen moet geven?

Uiteraard gaat het in Kein Geloel nummer 252 ook over voetbal. De sociale media van aanwinst Patrik Wålemark wordt onder de loep genomen en aankomende tegenstander NEC wordt ook geanalyseerd. En je kunt er dan allerlei voorspellingen op los laten, maar wanneer Luis Sinisterra aanwezig is, kan het toch bijna niet anders dan dat Feyenoord z’n eerste zege in 2022 boekt.