#KG207 – “Kapstok, kampioen, krakkemikkig, maar voor altijd kameraad”

De eerste officiële wedstrijd onder Arne Slot zit erop, maar om nou te zeggen dat het sprankelde… Tegen een armoedig FC Drita kwam Feyenoord niet verder dan veel balbezit en een paar kansjes. Moeten we ons nu al zorgen maken, of is dit de normale aanloopperiode van een nieuwe trainer die hard werkt aan een nieuwe speelstijl? In elk geval moeten de Kosovaren in de Kuip eenvoudig naar de slachtbank worden geleid. Zéker met Jahanbakhsh in de selectie.

Maar bij het debuut van onze nieuwe nummer 9 hoort ook het afscheid van Nicolai Jørgensen. Hij werd in zijn debuutjaar in no-time een absolute ster, maar die leek de laatste jaren helaas steeds vaker op een nachtkaars. Hoe gaat hij de Feyenoordgeschiedenisboeken in?

Voor Gernot Trauner begint deze week pas het eerste hoofdstuk in dat boek. Zijn komst werd eindelijk definitief, en op de tribunes van de Kuip zag ‘de kale zonder genade’ zondag meteen waarom Arne Slot net zoveel zin in zijn transfer had als hij.

1 gedachte over “#KG207 – “Kapstok, kampioen, krakkemikkig, maar voor altijd kameraad””

  1. Ik begin me toch wel zorgen te maken over Kokcu – dat Fer het gehad heeft wist ik wel , maar dat Kokcu al heel lang zo ontzettend slecht speelt is heel zorgwekkend. Na Drita overwinning zag ik Fer feest vieren op het veld. Hoe kan je feestvieren na zo n dramatische wedstrijd – waar je zelf met Kokcu 2 doelpunten en 2 enorme kansen weggeeft?

Reacties zijn gesloten.