#KG196 met Joris van Dijk – “We willen niet emotioneel chanteren”

Op het veld kwam Feyenoord weliswaar niet in actie, in de strijd om de club in coronatijd financieel gezond te houden, is er van alles gaande. In dat kader schoof commercieel directeur Joris van Dijk aan bij de mannen van Kein Geloel. Hij gaf in de Boardroom van De Kuip tekst en uitleg over de restitutiecampagne en vertelde ook over de financiële consequenties.

De Feyenoord-supporter die z’n geld niet terug hoeft, krijgt als ‘bedankje’ misschien wel het mooiste voetbalshirt dat de afgelopen jaren is gemaakt, zo hoorden we deze week. Maar komt de club er dan niet heel makkelijk vanaf? Waarom krijgen de supporters, die Feyenoord uit de de financiële ellende kunnen trekken, daar niet wat meer voor terug?

Verder is er in #KG196 uiteraard aandacht voor de 5.000 spandoeken die verwijderd moeten worden voor een bekerpotje, de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard, de Bakens in de Verte en de Insta Inspectah. Deze podcast werd opgenomen tijdens de wedstrijd Nederland-Letland, dus werd het eerste doelpunt van Steven Berghuis in Oranje ook nog eens meegepikt.