#KG188 – “@RobertEenhoorn we zijn ook al rond met Boadu, Stengs en Koopmeiners”

Wat een krankzinnige week heeft Feyenoord achter de rug. Na de blamage op bezoek bij Heerenveen was het in Rotterdam-Zuid achter de schermen crisis. De toekomst van Dick Advocaat als Feyenoord-trainer stond op het spel en er moest een verzoeningsgesprek met aanvoerder Steven Berghuis komen om de kou uit de lucht te halen. En warempel, Feyenoord toonde tegen PSV een compleet ander gezicht; dat van de koelbloedige ploeg waar niet mee te sollen valt.

Maar wie Feyenoord volgt, ziet dat Frank Arnesen flink aan de toekomst sleutelt. Na Arne Slot is nu ook assistent-trainer Marino Pusic bij AZ losgeweekt. En dat werd in Alkmaar – dat direct het contract van Pusic beëindigde – niet gewaardeerd. In de 188ste aflevering van Kein Geloel gaan Johan, Rob en Wesley in op alle toekomstplannen en natuurlijk de rol voor de jonkies, die nu massaal aan clubs uit de eerste divisie worden uitgeleend.

De vaste rubrieken Bakens in de Verte en Insta Inspectah zitten weer vol verhalen en gebeurtenissen. Én er wordt ook weer in de glazen bol gekeken. Want nu het bomvolle Super January voorbij is, wacht komende zondag FC Groningen. En dan zou het toch erg fijn zijn als de kletterende overwinning op PSV een passend vervolg krijgt.