Aflevering 97 – “Leeft Tapia eigenlijk nog?”

Een foutloze minuut in de Kuip leverde ons helaas geen punten op. De bakens begaven het deze keer, maar gelukkig wisten we eerder deze week wel vijf keer te juichen.

Het bekerduel tegen ADO begon er namelijk aardig op te lijken, en wat hadden we vooral Sam Larsson 90 sambaminuten gegund tegen de Venlonaren. Want ein-de-lijk was ‘ie op dreef. Of, zoals hij zelf zei: ‘dit is de Larsson van Feyenoord’.

Wie minder goed uit de verf komt, is Yassin Ayoub. Nadat het lange tijd angstvallig stil was rondom de kersverse aanwinst, verklapte Gio dat niet ziekte, maar onprofessioneel gedrag reden was de middenvelder nauwelijks meer minuten te geven. In Kein Geloel bespreken Freek, Rob en Wesley waarom Gio er nu voor kiest dit naar buiten te brengen en of dit iets zegt over Ayoub zelf.

Tot slot blikken we vooruit op de wedstrijd tegen Heracles van zondag, waar we (helaas) een flinke strijd voor plek 3 tegemoet gaan. Gaat Van Beek, nu hij niet meer transfervrij weggaat, minuten maken of verandert het zijn situatie niet? Kortom: genoeg vragen.