Aflevering 78 – “Als we zondag maar ‘helemaal niets’ kunnen zingen”

Eindelijk krijgen we aankomende zondag weer een wedstrijd die er écht toe doet. Natuurlijk, het zeker stellen van plek vier was ook best belangrijk, maar de bekerfinale is er eentje op het scherpst van de snede, erop of eronder. Het moet zondag gebeuren. Want eerlijk: hoe lekker zou het zijn als we zondagavond voor de derde seizoen op rij het ‘helemaal niets’ in kunnen zetten?

Met Willem II-uit als hinderlijke onderbreking, kunnen we niet om de bekerfinale heen. Is het seizoen ermee gered? Qua prijzenkast wel, maar dat moet er niet voor zorgen dat de discussie van een verder toch bar en boos seizoen verstompt. De beker is een dikke pleister op de wond, maar geen zaligmakende trofee.

Verder blikken Johan, Rob en Wesley (die vorige week een omhaal voor Jørgensen voorspelde) in een nieuwe Kein Geloel terug op de zege op Utrecht, met wederom een prachtige goal van Robin van Persie en een uitstekende Haps. De grote vraag: wie wordt zondag het kind van de rekening, nu Berghuis weer mee mag en gaat doen? Op weg naar weer een cup!