Aflevering 75 – “Niks zo magisch als de eerste keer aan de hand naar de Kuip”

Geen Eredivisie, geen Feyenoord, maar wel… de Kuip gevuld met 15.000 uitzinnige Kameraadjes. We hebben vaak genoeg wat te zeiken op de club, maar dit voetbalfeest doet de club waanzinnig goed. Duizenden kleine Feyenoorders struikelen over elkaar heen op weg naar levend tafelvoetbal, springkussens en hun grote helden. Het moet haast wel de mooiste ervaring ooit zijn: voor de eerste naar de Kuip, aan de hand van papa, mama, oma of opa.

En zo leek het ons na een Feyenoord-loos weekend weleens mooi onze eerste ervaringen te delen. En we zijn uiteraard ook benieuwd naar die van jullie. Jaloers op je broertje omdat ‘ie aan de hand van Ono het veld op mocht, met Taument en De Goey de kleedkamer in omdat het anders te koud wordt of een Sodom en Gomorra in Gent. Alle ‘eerste keren’ zijn bijzonder.

Uiteraard bespreken we in aflevering 75 van Kein Geloel de loting voor de bekerfinale. Is dit de meest eerlijke manier? Of is er gewoon geen eerlijke manier waar iedereen tevreden van wordt? En er wordt weer gevoetbald in de Kuip tegen de kleine broer. Nu het erop lijkt dat de laatste weken van Jørgensen in de Kuip zijn ingegaan lijkt ons niets mooier dan dat ‘ie een hattrick maakt. Tot volgende week!