Aflevering 64 – “Hoop, verdriet, angst, vreugde: wat een jaar!”

2017 is een jaar om letterlijk nooit meer te vergeten. En daarom staat deze 64ste aflevering van Kein Geloel – tevens de laatste van het jaar – voor een deel in het teken van terugblikken op een geweldig seizoen 2016/2017. Een ding is duidelijk: de ongelofelijke euforie en explosie van vreugde keert niet snel meer terug in Rotterdam en omstreken. Althans, dat verwachten we.

Ook blikken Johan, Rob en Wesley nog even kort vooruit naar het nieuwe jaar, waar direct na de eerste paar wedstrijden duidelijk wordt waar we in de tweede seizoenshelft nog om meedoen.

Over een paar weken is Kein Geloel weer terug, maar in de winterstop gaan we niet helemaal weg. We organiseren de verkiezing ‘Kein Geloel Elftal Aller Tijden (#KGEAT), waar via Facebook en Twitter snel een hoop duidelijker zal worden. Het gaat overigens niet per definitie om de allerbeste spelers, maar om echte oer-Feyenoorders die om hun inzet, humor, bijzondere trekjes behoren tot de ‘mooiste’ Feyenoorders ooit. En natuurlijk mogen ze ook wervelend hebben gevoetbald in de Kuip.

Rest ons iedereen een fantastisch, mooi en gezond 2018 te wensen. Bedankt voor het luisteren, tot volgend jaar!