#KG425 – “Dit is geen teletijdmachineseizoen”

Slecht, maar solide. Zo kunnen we de minimale winst in Sittard dankzij alleskunner Hancko wel afdoen. Op het eerste kwartier na niet echt in de problemen gekomen – behalve wat mogelijke blessures door de grote Bas Nijhuis-show – maar ook niet bepaald geswingd op Limburgse bodem.

De winst is er niet minder om want Feyenoord is nu dan echt (bijna) definitief tweede. Vier wedstrijden al verzekerd zijn van tientallen Champions League-miljoenen en een bekerfinale in het vooruitzicht: het is weleens minder geweest. 

Zo kabbelen we richting het slot van de Eredivisie en spelen de prangende vragen zich vooral buiten de lijnen af. Hoe zou de toekomst van Robin van Persie eruit moeten zien? Is een stap naar Heerenveen een ideale kans of zou hij er beter aan doen om lekker op Varkenoord te blijven? 

Over Varkenoord gesproken: Feyenoord Onder 21 kan goede zaken doen richting de titel en we gaan het ook nog even hebben over een van de grootste talenten: Milambo. Want hoe richten we de nummer 10-positie volgend seizoen in? Is er plaats voor de jongste debutant ooit, gaat Lingr meer minuten krijgen of blijft Stengs (7 goals, 15 assists) gewoon de absolute nummer 1?

Sponsor van deze week is: NordVPN

Pak je EXCLUSIEVE NordVPN Deal door naar nordvpn.com/keingeloel te gaan voor een enorme korting op je NordVPN abbo + 4 extra maand gratis! Het is volledig risicovrij met Nord’s 30 dagen geld-terug-garantie!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.