#KG421 – “Een comeback waar je U(uuuu) tegen zegt!”

Wat een potje! Feyenoord – FC Utrecht is wel vaker memorabel, maar deze editie past zéker in dat rijtje. Een comeback waar je U(uuuu) tegen zegt! 

De wereldgoal van Igor Paixão, de weergaloze Dávid Hancko (beste verdediger van Feyenoord in deze eeuw?) en de invalbeurt van Leo Sauer; stuk voor stuk hoogtepunten. 

Daar tegenover staat de zware blessure voor Quilindschy Hartman. De man die uit het niets basisspeler werd, zijn jongensdroom leefde en een EK in het vooruitzicht had. Die droom is in duigen. En naast dat Slot weer wat te puzzelen heeft, is het vooral een drama voor onze linksback zelf. 

Tot slot blikken we vooruit op Volendam-uit, de hekkensluiter. Hoe lost Slot de linksbackpositie op – wetende dat Hancko ongeveer overal kan spelen. Is er nog plaats voor Lopez of kiest de trainer voor dezelfde methode als tegen Utrecht? Hoe dan ook moet het gat minstens zeven punten blijven na donderdag, of is er toch sprake van een piepklein sprankje hoop? Tot donderdag!

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.